top of page

VISIT NATIVES X YOGA MARJUKKA

JOOGARETRIITIT
ULKOMAILLA

Haluatko seikkailla maailmalla, kulkea omia polkujasi, mutta tutkimusmatkailla yhdessä muiden kanssa? Joogaretriittiimme vievät sinut maailman upeimpiin kolkkiin, UNESCO:n maailmanperintökohteisiin,  luontokohteisiin ja pieniin paikallisiin kyliin. Jokainen retriitti on seikkailu ainutlaatuiseen maapalloomme ja samalla omaan itseesi.

 

Unohda hetkeksi kiireet ja hyppää mukaan sinulle valmiiksi suunniteltuun unelmien joogaretriittiin.  Päivittäisten flow- ja yin- joogaharjoitusten sekä workshoppien lisäksi meille on tärkeää pitkät illalliset kynttilän valossa tai tähtitaivaan alla.  Tämän lisäksi jokaiseen retriittiin kuuluvat retket ja seikkailut paikalliseen kulttuuriin ja luontoon.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

75553049_240642003570662_5925953918038179840_o.jpg

Safari- ja joogaretriitti
Tansaniaan

Tule mukaan unohtumattomalle safari- ja joogamatkalle Tansaniaan! Tansania on uskomattoman kaunis maa, joka tunnetaan erityisesti upeasta luonnosta, Kilimanjaron lumipeitteisestä vuoresta, Afrikan parhaimmista luonnonpuistoista, villieläimistä, ystävällisistä ihmisistä ja kiehtovasta maasai-kulttuurista.

Unelmien joogaretriitti Sansibarille

Lähde kanssamme viikon joogaretriitille Sansibarin paratiisisaarelle. Matkalla saat nauttia trooppisesta lämmöstä, uida ja snorklata turkoosissa meressä, kävellä paljain varpain valkoisella hiekalla korkealle kurottavien palmujen alla  - voiko mikään olla enää täydellisempää?

7-DJI-0105-HDR (1).jpg
Gorilla
Jungle Waterfall

Sademetsän siimeksessä- 
joogaretriitti Ugandassa

Kutsuuko sinua Päiväntasaajan vehreä sademetsä, vuorigorillojen tapaaminen Bwindin kansallispuistossa ja mahdollisuus jäädä vapaaehtoistyöhön luonnonsuojelu- tai opetustehtäviin Ugandaan joogaretriitin jälkeen? Tämä on matka, jota et tule ikinä unohtamaan! Huom! Turismilla suojellaan uhanalaisia vuorigorilloja salametsästykseltä. 

TULOSSA PIAN!

bottom of page