top of page

Mieltä avartavia hyvinvointimatkoja
joogaretriiteistä vaellusmatkoihin 
 

403.jpg
Liisa ja Marjukka terasilla .jpeg
75553049_240642003570662_5925953918038179840_o.jpg

UnelmienSafari- ja joogaretriitti
Tansaniaan

Tule mukaan unohtumattomalle safari- ja joogamatkalle Tansaniaan! Tansania on uskomattoman kaunis maa, joka tunnetaan erityisesti upeasta luonnosta, Kilimanjaron lumipeitteisestä vuoresta, Afrikan parhaimmista luonnonpuistoista, villieläimistä, ystävällisistä ihmisistä ja kiehtovasta maasai-kulttuurista.

Joogaretriitti trooppisen maustesaaren lämpöön Sansibarille

Lähde kanssamme viikon joogaretriitille Sansibarin paratiisisaarelle. Matkalla saat nauttia trooppisesta lämmöstä, uida ja snorklata turkoosissa meressä, kävellä paljain varpain valkoisella hiekalla korkealle kurottavien palmujen alla  - voiko mikään olla enää täydellisempää?

1-DJI-0352-HDR-Edit (1).jpg
Gorilla
EmGatland-4165 - Copy.jpg

Sumuisten vuorten gorillat -
Joogaretriitti Ugandaan ja Ruandaan

Lähde kanssamme joogaretriitille sumuisten vuorten siimekseen Ugandaan ja Ruandaan. Matkamme on yhdistelmä joogaa, vaelluksia, retkiä ja paikallista kulttuuria. Koe ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä vuoristogorilloja ja simpasseja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Sukellamme pintaa syvemmälle myös paikalliseen kulttuuriin.

Gorilla

Jooga- ja vaellusmatka
Lofooteille Norjaan

Lähde kanssamme joogaretriitille jylhien maisemien ja  lumipeitteisten vuorien Norjaan! Seikkailemme niin vaeltaen, pyöräillen kuin meloen. Joogan liäski rentiudumme saunassa, ulkoporeissa ja jäämeressä uiden. Tämä on liian ihanaa! 

Skårungen_spa (2).jpg
bottom of page