top of page

Sail Away- Purjehdusretriitti
Turkkiin
13.-20.5.2023 

Hyppää Blue Voyage- purjehduslaivamme kyytiin, mikäli rakastat sinisen meren rantaviivaa, salaisia merenpoukamia, joissa voit snorklata kirkkaissa vesissä, vaelluksia antiikin raunioille, kajakkiretkiä ja tähtitaivasta. Viikon purjehdus Etelä-turkin lämpimillä vesillä on ikimuistoinen kokemus. 

Purjehdusretriitillä poikkeamme eri satamissa, retkeilemme pikkusaarilla, antiikin raunioilla ja viihtyisissä kalastajakylissä ja toreilla. Joogaamme aamuin ja illoin joko laivan tilavalla kannella tai maissa hiekkarannalla. Päivisin purjehdimme noin 4-5 tuntia kohti seuraavaa idyllistä luonnonlahtea tai satamaa. Sinulla on joka päivä mahdollisuus sup-lautailla, snorklata ja meloa kajakilla. Halukkaat voivat osallistua myös purjehdukseen ja veneen käsittelyyn. 

Retriitti huipentuu rentouttavaan vierailuun turkkilaisessa hamam-kylpylässä, jossa saamme nauttia kylpyläelämyksestä ja hoidoista kuten hieronnasta, kehon kuorinnasta ja kasvonaamiosta. Kaikki tämä kuuluu luonnollisesti retriitin hintaan. 

 

Turkissa on yksi Välimeren hienoimpiin ja kiinnostavimpiin kuuluva purjehdusalue. Purjehdusreittimme on huolella valittu ja se on yksi Välimeren upeimpia maisemiltaan. Otamme retriittille vai seitsemän osallistujaa. Majoittaudumme purjeveneessä yhden hengen hyteissä, joissa on ilmastointi sekä kylpyhuone ja wc. Onko tämä sinun unelmien retriitti?

2022-fdgdfg03-20.jpg

Kohokohdat

 • Joogaa joka päivä upeissa maisemissa Välimerellä

 • Nauti Turkin upeasta säästä, jossa on Välimeren lämpimin merivesi 

 • Snorklaa, suppaa ja melo kajakkia joka päivä vaihtuvissa maisemissa

 • Koe Turkin mielenkiintoinen kulttuuri ja kuuluisat kalastajakylät kuten Selimiye

 • Nauti hyvästä kasvis- ja kalapainoitteisesta ruoasta. Retriitillä meitä hemmottelee oma kokki, joka loihtii meille aamupalan, lounaan , iltapäiväteen ja illallisen. Herkulliset ja runsaat mezet tulevat reissulla tutuiksi

 • Rentoudu ja virkisty. Tämä retriitti on luksusta, sillä ryhmäkoko on pieni (7 ihmistä) ja jokaisella on oma hytti ja kylpyhuone

Päiväohjelma

PÄIVÄ 1. TERVETULOA TURKKIIN!

Turkish Airlinesin suosituslentomme saapuu Dalamanin lentokentälle klo:19:55. Jatkamme yhteiskuljetuksella Marmariksen satamaan, jossa purjehduslaiva miehistöineen odotaa meitä illalliselle. Yövymme satamassa. 

 

PÄIVÄ 2. KADIRGAN LAHTI

Energisoivan aamujoogan ja aamupalan jälkeen nostamme purjeet! Matkamme käy kohti upeaa Kadirgan lahtea, joka sijaitsee aivan Antiikin rauniokaupunki Assoksen kupeessa ja vastapäätä Lesbos saarta. Laskemme ankkurin ja nautimme lounaan henkeäsalpaavissa merimaisemissa. Lounaan jälkeen käymme maissa vaeltamassa vanhan linnan raunioille. Auringon laskun aikaan rauhoitumme mieltä ja kehoa hellivään yin-joogaan ja nautimme illallisen laivalla tähtitaivaan alla. 

 

PÄIVÄ 3. DIRSEKIN LUONNONLAHTI

Virkistävän flow-aamujoogan ja aamupalan jälkeen purjehdimme kohti Dirsekin luonnonlahtea, jonne ankkuroiduimme lahden rantaveteen. Täällä saamme nauttia turkoosista merestä, uida, suppailla ja meloa. Iltapäivällä siirrymme upealle Kameryan saarelle yöksi. Teemme kävelyretken vanhan kirkon raunioille. Rentouttava yin-jooga ja illallinen nautitaan laivalla. 

PÄIVÄ 4. SELIMIYEN KALASTAJAKYLÄ

Aloitamme aamun Marjukan ohjaamalla flow-joogalla ja runsaalla aamiaisella. Purjehdimme salaiselle lahdenpoukamalle uimaan ja snorklaamaan. Iltapäivällä rantaudumme Selimiyen kalastajakylään. Vapaa oleskelua kylässä, jossa voit käydä ostoksilla pikkuputiikeissa, kahvilla tai muuten vain nauttia kylän aidosta tunnelmasta. Yin-jooga ja illallinen laivalla. 

PÄIVÄ 5. VEHREÄ BENCIKIN LUONNONLAHTI

Aloitamme aamun Marjukan flow-joogalla. Aamiaisen jälkeen vierailemme Selimiyen paikallisella torilla. Tänään purjehdimme kohti uskomattoman kaunista hiekkasärkkää.Täällä voi kirjallimellisesti kävellä meren päällä. Nautimme merestä uiden, supaten, meloen ja  snorklaten.  Illaksi ankkuroimme laivan rauhalliseen ja vehreään Bencikin luonnonlahteen. Yin- jooga ja illallinen laivalla. 

PÄIVÄ 6. BOZBURAN SAARET

Aamulla on virkistävä flow-jooga ja aamiainen. Sen jälkeen purjehdimme Bozburun saarelle, jossa asuu vain noin kaksi tuhatta ihmistä. Bozburan satama on ihastuttavan kaunis. Saari on kuulusia etenkin sen kauniista ja monimuotoisesta luonnosta. Siellä perinteinen elinkeino onkin ollut pesusienten sukellus ja timjamihunajan tuottaminen. Illaksi purjehdimme Sogutin jylhälle saarelle, joka on pieni jja luonnonmukainen piilopaikka keskellä Välimerta. Auringon laskiessa vedestä heijastuvat värit ovat uskomattomia luoden täydellisen päätöksen rentouttavaan Yin-joogaan. 

PÄIVÄ 7. HAMAM-KYLPYLÄ
Aloitamme aamun Marjukan flow joogalla, jonka jälkeen nautimme yhdessä pitkään aamiaista. Aamupäivällä purjehdimme vielä yhteen idylliseen lahdenpoukamaan lounalle ja uimaan, jonka jälkeen ankkuroidumme Marmariksen satamaan. Iltapäivä on varattu ylellisiin hoitoihin ja rentoutumiseen turkkilaisessa hamam-kylpylässä. Tämän päälle vielä rentouttava yin- jooga ja jäähyväisillallinen. Retriitistä jää levonnut mieli ja keho sekä upeat muistot. 

PÄIVÄ 8. KOTIINPALUU

Nautimme aikaisen aamiaisen ja kuljetuksemme Dalaman lentokentälle lähtee klo.6:45. Palamme kotiin Turkish Airlinesin lennolla, joka lähtee klo:10:55 Instanbulin kautta Suomeen. 

2022fghfghfh-03-20.jpg
129837138_480205169614343_60208234097641

Ajankohta

13.-20.5.2023

Retriitti alkaa ja loppuu Dalamanin lentokentälle Turkkiin.  Jokainen matkustaja varaa ja ostaa itse lentoliput. Suosittelemme Turkish Airlines lentoyhtiön reittilentoa (Helsinki-Istanbul-Dalaman) Lähetämme tarkat lentotiedot matkavarauksen yhteydessä. Lennot maksavat noin 300-400€. 

129365468_480208249614035_76481969444253

Sijainti

Lentokenttä: Dalamanin kansainvälinen lentokenttä, Turkki.

Matka alkaa lentokentältä. Jatkamme yhteiskuljetuksella Marmariksen satamaan, josta purjehdusmatka alkaa ja päättyy.

129143159_480217469613113_26141545876845

Majoitus

Majoittaudumme koko matkan ajan purjeveneeseen, joka on varattu vain meidän käyttöömme koko retriitin ajaksi. Majoitus on yhden hengen hyteissä. Jokaisessa hytissä on erillinen wc ja suihku. Hytin varustuksiin kuuluvat pyyhkeet, hiustenkuivain ja vaatekaappi. Purjeveneen yhteisiin tiloihin kuuluu tilava auringonottokansi (20:lle hengelle), ruokailualue ja baari. Purjeveneessä on wi-fi ja ilmastointi. Rajaton käyttöoikeus sup-lautoihin, kajakeihin ja snorkkaus - ja kalastusvälineisiin. 

Place Setting

Ateriat

Purjeveneessä on kokki, joka vastaa terveellisestä ja laadukkaasta ruoasta. Turkkilainen ruokakulttuuri on sekoitus Välimeren ja Lähi-Idän alueen ruokaperinteitä. Retriitillä pääpaino on kasvis- ja kalapainotteisessa ruoassa. Kaikki ruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon. 

Retriitin hintaan kuuluu täysihoito, johon sisältyy aamiainen, lounas, hedelmiä päivällä, iltapäivätee ja illallinen. Hintaan sisältyy myös juomavesi, kahvi ja tee. Purjeveneessä on baari, josta voi ostaa edulliseen hintaan muita juomia. 

129117246_480231239611736_85525429741948

Hinta

2490 € / per hlö 1hh:ssa

Minimi osallistujamäärä on seitsemän henkilöä.   

 

Hinta sisältää:
 

 • Lentokenttäkuljetukset (ohjelman mukaan)

 • 7 yötä yhden hengen hytissä (oma wc ja suihku)

 • Täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen sekä hedelmiä ja iltapäivätee) 

 • Vesi, kahvi ja tee

 • Kaikki ohjelmassa mainitut retket ja aktiviteetit

 • Satamamaksut ja paikalliset verot

 • Rajaton käyttöoikeus sup-lautoihin, kajakeihin, snorklaus- ja kalastusvälineisiin 

 • Ylellinen hamam-kylpyläkokemus, johon kuuluu pesu, hieronta, kuorinta ja kasvonaamio

 • Marjukan ohjaamat joogatunnit (yhteensä 11 harjoitusta)

 

Hintaan ei sisälly:

 • Lennot

 • Muut juomat 

 • Matkavakuutus

 • Tipit miehistölle


  Varausmaksuna peritään 400 €/hlö, joka on maksettava viikon (7 vrk) kuluttua varauspäivästä. Loppumaksu maksetaan (32 vrk) ennen lähtöpäivää. Loppumaksu on matkahinta vähennettynä 400€:n varausmaksulla.

129590255_480302252937968_46048395099306

Sosiaalinen vaikutus

Visit Natives on kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä vastuullinen matkanjärjestäjä (rekisterinumero 395/19/Mj.). Edistämme alkuperäiskansojen työllistämistä ja reilua kohtelua matkailualalla. 

Jokaista varattua matkaa kohden hankimme sairasvakuutuksen yhdelle maasai-perheelle. Sairasvakuutuksen avulla perhe saa ilmaisen terveydenhuollon ja lääkkeet. Matkustamalla kanssamme tuet yhden paikallisen maasai-perheen ja erityisesti naisten ja lasten hyvinvointia. Lue lisää sosiaalisesta vastuustamme.

Tutustu meihin

Anniina Sandberg

Anniina on koulutukseltaan Afrikan-tutkija (FM). Hän on Visit Natives- matkatoimiston perustaja. Anniina on asunut ja tehnyt kenttätöitä Tansaniassa maasaiden luona. Suomessa Anniina toimii swahilin kielen tulkkina ja hän opastaa retkemme ja toimii tulkkinamme retriirillä. Vapaa-ajalla Anniina rakastaa keräillä  apinanleipäpuunhedelmiä ja telttailla savannilla Afrikan tähtitaivaan alla. 

 • Instagram
125416923_468135520821308_88178458283270

Marjukka Zohar

Marjukka on koulutukseltaan sairaanhoitaja sekä kansainvälisen jooga-allianssin sertifioima joogaohjaaja (RYT-200). Marjukka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä kolmen vuoden ajan Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa sekä käynyt vaihtoehtoterapeuttisia kursseja mm. intialaisesta päähieronnasta ja ayurvedisesta kävelyhieronnasta. Marjukka on järjestänyt useita retriittejä niin Suomessa kuin ulkomailla. 

 • Instagram
Marjukka Zohar.jpg

Kuvia purjehdusretriitiltä

Lisätiedot ja matkavaraukset

Kerromme mielellämme matkasta lisää. Varaa matkasi ajoissa, sillä paikkoja on vain seitsemän.  

 

Tutustu huolella myös matkaehtoihin.

 

Ota yhteyttä!

Anniina: team@visitnatives.com  / puh. 0443773303
Marjukka: yogamarjukka@gmail.com / puh. 044 5555839

 

bottom of page